Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمود نقوی بعد از ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه با بیان اینکه ۳۰۷ هزار دانش‌آموز در ۲ هزار و ۵۰۰ مجموعه آموزشی استان مشغول تحصیل هستند اظهار کرد: ۲۲ هزار معلم و ۴۱ هزار پرسنل در اداره آموزش و پرورش استان فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۸ هزار بازنشسته آموزش و پرورش در استان داریم افزود: بزرگترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی آن است و سرمایه‌ انسانی کشور در آموزش و پرورش تربیت می‌شوند بنابراین نهادهای فرهنگی و مسؤولان باید کمک کنند تا امر آموزش و پرورش به نحو احسن انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود نیروی انسانی، بزرگترین معضل آموزش و پرورش همدان

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان کمبود نیروی انسانی را از معضلات اساسی این مجموعه دانست و با بیان اینکه تعداد معلمان، استاندارد لازم و نوع ورود آنها باید مد نظر قرار گیرد گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آنچه مهم برشمره شده دانشگاه فرهنگیان است که معلم با عشق و بهترین رتبه‌های علمی وارد این مجموعه می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۶۴۰ هزار معلم در سطح کشور فعالیت می‌کنند به طوری که ۳۰۰ هزار معلم نیز کم داریم از فعالیت ۲۱ هزار معلم به ازای ۳۰۷ هزار دانش‌آموز در استان خبر داد و گفت: سال ۹۲ بیش از ۲۵۰ هزار دانش‌آموز و ۲۵ هزار معلم در استان داشتیم در حالی که امسال ۳۰۷ هزار دانش‌آموز با ۲۱ هزار معلم داریم.

نقوی خاطرنشان کرد: از سال ۹۲ تاکنون تعداد دانش‌آموزان استان ۵۷ هزار نفر افزایش داشته و تعداد معلمان دو هزار نفر کاهش یافته است ضمن اینکه در سال ۹۲ ورودی معلمان ۲۵ هزار نفر و در سال ۹۶، ۹۷ به ۲ هزار نفر بوده است.

وی با تأکید بر اینکه آغاز فعالیت معلمان از پیش‌دبستانی به امید جذب به بدنه آموزش و پرورش زیبنده آموزش و پرورش کشور نیست ادامه داد: با وجود شرایط فعلی باید بررسی‌های لازم صورت گیرد تا نسخه صحیحی برای آموزش و پرورش بپیچیم.

۷۶ روستا در استان از اینترنت محروم هستند

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در بخشی دیگر به اعتبار مدارس در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: بیش از هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای مدارس در نظر گرفته شده که با این میزان اعتبار مشکلات برطرف شود اگرچه با توجه به گرانی‌ها، امکانات چندانی جذب نشد.

وی با بیان اینکه ۴ میلیارد تومان برای مدارس استان پیش‌بینی شده است افزود: در حال حاضر مدارس از نظر مالی کمک خیرین، اولیا و معلمان سر پا مانده، اما خوشبختانه بر اساس پیگیری‌ها، اعتباراتی پیش‌بینی شده است.

نقوی در ادامه با تأکید بر اینکه ۲۷۶ هزار دانش‌آموز در مدارس دولتی و ۳۰ هزار نفر در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند اضافه کرد: ۹۲ هزار دانش‌آموز در استان معادل ۳۳ درصد از کل دانش‌آموزان به طور مستقیم در شبکه شاد حضور ندارند.

وی در ادامه با بیان اینکه ۷۶ روستا در استان از اینترنت محروم هستند یادآور شد: آموزش در این مناطق به صورت حضوری و یا با ارسال بسته‌های آموزشی انجام می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه عدم ثبت حضور مستقیم دانش آموزان در شبکه شاد را بعضا به دلیل تبلت یا گوشی تلفن همراه مشترک بین دو یا سه دانش‌آموز دانست و افزود: با بررسی‌های انجام شده تا کنون ۹ هزار و ۲۰۰ دانش آموز موبایل یا تبلت ندارند.

وی بر لزوم تقویت شبکه شاد تأکید کرد و افزود: بخشی از مشکلات تأمین تجهیزات به دلیل مسائل اقتصادی است و بخشی دیگر به دلیل مسائل مدیریتی است ضمن اینکه باید برای تأمین تجهیزات و هوشمندسازی مدارس تلاش شود.

در کنکور جایگاه مناسبی نداریم

نقوی با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزی‌های مدون برای بازدید جامع از مدارس استان انجام شده است ادامه داد: برخورداری مدارس و دانش‌آموزان مناطق مختلف استان از تجهیزات و نظارت بر اداره شبکه مجازی شاد در این بازدیدها رصد می‌شود.

وی نظارت در شبکه مجازی شاد را الزامی دانست و گفت: معلمان با زحمت فراوان از اول وقت تا پایان روز مشغول تدریس در این شبکه هستند اگرچه طرح ورود مدیران مدارس و پرسنل آموزش و پرورش در کلاس آنلاین منجر به ارتقای کیفیت خواهد شد. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: امسال ۳۷ هزار دانش‌آموز پایه اول ابتدایی ثبت شده است به طوری که با توجه به شیوع کرونا، ۳ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز مشمول تکرار پایه بودند و در دومین سال پیاپی، در پایه اول ابتدایی تحصیل می‌کنند که این مهم چالش بسیار بزرگی است.

وی با تأکید بر اینکه متأسفانه در کنکور جایگاه مناسبی نداریم به طوری که رتبه همدان در کنکور ۱۸ کشوری است و این آمار پایین‌تر از میانگین کشوری به شمار می‌رود یادآور شد: رتبه زبان انگلیسی نیز در چند سال گذشته بیست و دوم کشور بوده لذا باید کیفیت آموزشی در استان ارتقا یابد.

نقوی در ادامه با تأکید بر لزوم بسیج امکانات در راستای دفاع از استعدادها گفت: مجموع نخبگان دانش‌آموزی از جمله نخبگان علمی، ورزشی، فرهنگی و پرورشی باید مورد تشویق و توجه قرار گیرند.

وی در پایان از پیش‌بینی ۱۹۹ کلاس ویژه برای ایام نوروز و میزبانی از گردشگران خبر داد و گفت: در ملایر، کبودرآهنگ، بهار و لالجین، ۵۰۰ کلاس پیش‌بینی شده است اگرچه نامه‌ای در این راستا ابلاغ نشده اما به دلیل رعایت احتیاط آمادگی لازم در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام/89033/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش کمبود معلم شبکه مجازی شاد دانش آموز محمود نقوی مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان هزار دانش آموز دانش آموزان هزار معلم پیش بینی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۷۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم

وزیر آموزش و پرورش گفت: سال گذشته ۵۰ هزار معلم و امسال ۷۲ هزار معلم از آزمون‌های استخدامی جذب خواهند شد و بر این اساس، معادل ۲۰ درصد کل معلمان کشور در دوره دولت سیزدهم مشغول به فعالیت می‌شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی امروز دوشنبه در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کشوری که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: نقطه تمرکز آموزش و پرورش، اجرای حقیقی سند تحول بنیادین است و پس از 12 سال، نقشه این سند با پنج ویژگی یعنی مشخص و دقیق آماده تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی شده است.

وی ادامه داد: شواهد نشان می‌دهد با توجه به اقناع کمیسیون‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی، فردا سه شنبه 11 اردیبهشت این گام مهم برداشته خواهد شد و از آن پس با چشم‌انداز وسیع پیش خواهیم رفت.

صحرایی افزود: پیام سند تحول در نقشه راهش این است که همه با هم آموزش و پرورش را حرکت دهیم.روح سند ائتلاف برای اعتلای تعلیم و تربیت است و برای اجرای سند تحول بنیادین بودجه لازم است اما شرط کافی نیست بلکه مساله شکل‌گیری آن ائتلاف است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دستورالعمل اجرای سند تحول در مدارس تهیه و اجرای آزمایشی آن آغاز شده است، ادامه داد: هفت برنامه ملی پیشران در این سند انتخاب و آماده اجرا است.

وی اضافه کرد: یک طرح از این هفت برنامه، چهارشنبه پنجم فروردین تصویب شد و این طرح نخستین آیین‌نامه اجرایی در چهارچوب اصل 138 قانون اساسی برای اجرای سند تحول بود. نام آن مهارت آموزی یکپارچه و سراسری دانش‌آموزان کشور است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اولین اقدام مهم آن بود که موضوع سند به یک جهت اصلی در برنامه‌های پیشرفت کشور تبدیل شود. در قانون آموزش و پرورش به مثابه امر ملی تکلیف شده که دستگاه‌ها باید ظرف 6 ماه تقسیم وظایف ملی برای تعلیم و تربیت تصویب و اجرا شود. در این برنامه 38 حکم داریم که بی‌سابقه است.

دولت سیزدهم مصوبه کنکور را اجرا کرد

صحرایی افزود: دولت سیزدهم مصوبه کنکور را اجرا کرد و هدف این است که از حفظیات به یادگیری عمیق حرکت کنیم و مرجعیت برنامه درسی ملی به مدرسه و معلم بازگردد نه آنکه در یک موسسه کنکوری بیرونی که همه دغدغه هزینه است.

وی اضافه کرد: امسال 50 درصد و سال آینده 60 درصد امتحانات نهایی در پذیرش دانش آموزان در دانشگاه‌ها تاثیر دارد همچنین هفت استان سهم از دست رفته خود در سه هزار صندلی پذیرش دانشگاه‌ها را باز پس گرفتند و سیستان و بلوچستان از 16 صدم درصد به 48 صدم درصد ارتقا یافته است همچنین تعداد رتبه‌های زیر هزار در استان کرمان سه برابر شده است و اولین بار است که پیماش ملی در تعلیم و تربیت رخ می‌دهد.

امسال کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌شود

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: دولت سیزدهم تربیت معلم را اصیل می‌داند و جذب استعدادهای دانشگاه‌های برتر بهتر از جذب از طریق ماده 28 است و امسال کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان برگزار خواهد شد تا بهترین دانش آموزان، معلمان کشور شوند.

صحرایی یادآور شد: دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی ظرفیت چشمگیری دارد و معلمان نه تنها از نظر کمیت بلکه از نظر کیفیت هم افزایش یافته است.

وی افزود: 300 هزار معلم درحالی وارد آموزش و پرورش شدند که آموزش ندیده‌ بودند و جنسیت و رشته‌های مرتبط هم نداشتند اما امسال عهد کردیم به این صورت معلم جذب نکنیم.

ساخت و تجهیز 7 هزار مدرسه در دولت سیزدهم

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هفت هزار مدرسه تکمیل، تجهیز و ساخته شده است و در این دولت، ایران کارگاه مدرسه سازی شد.

صحرایی اضافه کرد: پنج هزار میلیارد سال گذشته برای تجهیز هنرستان‌ها سال گذشته اختصاص دادیم و 19هزار مربی پرورشی و ورزشی برای مدارس جذب می‌کنیم.

وی تصریح کرد: نقطه کانونی سند تحول بنیادین دانش آموزان هستند و منظومه‌ای با عنوان امید، ایمان،خودباوری، خردورزی، نشاط و هویت برای دانش‌آموزان ترسیم شده است که در چارچوب این منظومه مدارس کشور فعال شده‌اند.

صحرایی با اشاره به اجرای پویش مهر افزود: 13 و نیم میلیون نفر روز اردو، بیش از هشت میلیون فعالیت فرهنگی دانش آموزان، مشارکت بیش از پنج میلیون دانش‌آموز در پویش مهر ریاست جمهوری انجام شده است.

وزیر آموزش و پرورش از تشکیل قرارگاه ملی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بطن مدرسه‌ها خبر داد و افزود: 32 هزار مرکز مشاوره در مدارس فعالیت دارند و 6 هزار و 200 دانش آموز در مدارس برای آسیب‌های اجتماعی غربال شده‌اند.

5 هزار میلیارد تومان برای شیر مدارس اختصاص یافت

وزیر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به اجرای موفق طرح توزیع رایگان شیر در مدارس، گفت: 5 هزار میلیارد تومان برای تامین شیر مدارس اختصاص یافت و 160 میلیون پاکت شیر بین دانش آموزان توزیع شد.

وی درباره هدایت تحصیلی دانش آموزان توضیح داد: 40 درصد دانش آموزان در هنرستان‌ها هستند یعنی پیام رفع بیکاری از مدرسه و کنشگری فعال برای ساخت آینده کشور داده شده است.همچنین المپیادی‌ها در یکسال 28 مدال افتخار کسب کردند.

وزیر آموزش و پرورش درباره تغییر و توزیع کتاب‌های درسی، ادامه داد: چهارچوب ملی شایستگی‌های پایه و عمومی نظام تعلیم و تربیت رسمی کشور آماده شده است و به زودی ابلاغ خواهد شد و آغاز بازنگری برای تولید کتاب‌های مفید و شوق‌انگیز برای کودکان است.

صحرایی افزود: بازآرایی دوره متوسطه و حرکت از برنامه درسی دانایی محور به برنامه درسی مهارت محور در دستور کار است.

بر اساس این گزارش، آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری امروز دوشنبه 10 اردیبهشت در آستانه سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام معلم با حضور آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری