Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@17:28:06 GMT

عدم دسترسی بیش از ۹۲ هزار دانش آموز همدانی به شبکه شاد

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۹۷۵۱۷

عدم دسترسی بیش از ۹۲ هزار دانش آموز همدانی به شبکه شاد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود نقوی چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه استان همدان به بیانیه گام دوم انقلاب و نقش نیروی انسانی به عنوان سرمایه‌های مهم کشور اشاره کرد و گفت: این سرمایه‌ها در آموزش و پرورش رشد می‌کنند و آینده جامعه را رقم می‌زنند بدین ترتیب باید بتوانیم در عرصه تعلیم و تربیت و نظام آموزش و پرورش به نحوی مناسب قدم برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان همدان باید با هماهنگی‌ها و تلاش‌های صورت گرفته بر اساس شاخص‌ها پیش رود، گفت: تلاش ما بر این است که در زمینه‌های مختلف جز ۱۰ استان برتر کشور باشیم بدین ترتیب، باید شاخص‌ها احصا و بر اساس آنها پیش رفت.

مدیرکل آموزش‌و پرورش استان همدان به وضعیت استان همدان در برخی از شاخص‌ها اشاره کرد و افزود: متأسفانه در حال حاضر، استان همدان رتبه ۲۲ کنکور سراسری در درس زبان انگلیسی را در ۱۲ سال گذشته داشته و درصد قبولی امتحانات نهایی در استان همدان، پایین‌تر از میانگین کشوری است.

رتبه ۱۷ کشوری همدان در قبولی‌های کنکور سراسری

این مسئول با تصریح بر اینکه در قبولی‌های کنکور سراسری نیز استان همدان رتبه هفدهم کشور را دارد، اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا از یک سو، جاماندن برخی از دانش آموزان همدانی از تحصیل نیز از سویی دیگر موجب شد تا آمار بازماندگان از تحصیل و هم چنین افرادی که باید پایه تحصیلی شأن تکرار شود، بالا رود.

نقوی در تشریح این موضوع گفت: آمار دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل استان همدان طی دو سال اخیر نامطلوب و پس از راستی آزمایی و بررسی مجدد، اعلام خواهد شد..

وی خاطرنشان کرد: در این زمینه طی بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که سه هزار و ۵۰۰ نفر تکرار پایه در مقطع اول ابتدایی داشته ایم و برخی افراد نیز در سال گذشته برای کلاس اول ثبت نام نکرده بودند و امسال به مدرسه آمده اند که باید برای همه این مسائل برنامه ریزی شود.

نقوی با تاکید بر اینکه باید در عرصه هوشمندسازی و در اختیار قرارگرفتن زیرساخت‌های مربوطه بین دانش آموزان به نحو مناسبی وارد کار شد؛ اظهار کرد: بیش از ۹۲ هزار دانش‌آموز همدانی در شبکه شاد نیستند.

۷۶ روستای همدان اینترنت ندارد

مدیرکل آموزش‌و پرورش استان همدان ضمن ابراز تأسفاز این روند از عدم دسترسی ۳۳ درصد دانش آموزان این استان به شبکه شاد خبر داد و گفت :۷۶ روستای همدان اینترنت ندارد و آموزش دانش‌آموزان آن‌ها به صورت حضوری یا با بسته‌های آموزشی پیش می‌رود و به نوعی، ۹ هزار و ۲۰۰ دانش آموز در استان همدان، فاقد موبایل و تبلت هستند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر عدم نظارت بر شهریه‌های مهدهای کودک در استان همدان نیز گفت: باید بر این موضوع نظارت و وضعیت تعیین تکلیف شود؛ چرا باید زمانی که نرخ مهدهای کودک ۳۵۰ هزار تومان بوده است، با هزینه‌های مازاد تحمیل شده به والدین مانند خرید وسایل و غیره این میزان تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هم برسد؟ این وضعیت باید پیگیری و نظارت‌ها بر آن در آینده نزدیک قوت گیرد.

این مسئول در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه چهار میلیارد تومان اعتبار برای مدارس استان پیش‌بینی شده است، ادامه داد: در حال حاضر مدارس با کمک خیرین و والدین معلمان اداره می‌شود اما خوشبختانه بر اساس پیگیری‌ها، اعتباراتی در این زمینه نیز پیش‌بینی شده است.

نقوی به تعطیلات نوروز و ستاد اسکان فرهنگیان همدان نیز اشاره کرد و گفت: در این زمینه ستاد اسکان در آماده باشد و تعداد ۱۹۹ کلاس ویژه را در نواحی یک و دو آموزش و پرورش همدان مهیّا ساخته ایم؛ هم چنین تعداد ۷۰۰ کلاس نیز برای ستاد اسکان فرهنگیان استان همدان نیز پیش بینی شده است.

مدیرکل آموزش‌و پرورش استان همدان به وضعیت دانشگاه فرهنگیان و غفلت از ظرفیت آن نیز اشاره کرد و گفت: در سند تحول بنیادین، آن چیزی که قله است، دانشگاه فرهنگیان است و از بهترین‌های کنکور سراسری باید وارد این دانشگاه شوند، از سویی نباید شاهد باشیم که برخی از افراد به امید آنکه روزی معلم می‌شوند در پیش دبستانی‌ها فعالیت و با حقوق‌های بسیار پایین وارد کار می‌شوند.

وی از جذب ۴۵۷ نفر از طریق آزمون استخدامی به آموزش و پرورش استان همدان نیز خبر داد و گفت: هم اکنون، ر استان همدان بالغ بر ۳۰۷ هزار دانش‌آموز، ۲۵۰ مجموعه آموزشی، ۲۲ هزار معلم شاغل و ۱۸ هزار فرهنگی بازنشسته وجود دارند که این میزان با نیروی‌های خدماتی به ۴۱ هزار نفر پرسنل در استان همدان می‌رسد.

کد خبر 5437264

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش همدان شبکه شاد همدان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا مبعث گرگان شیوع کرونا اردبیل سفر استانی مشهد سانحه تصادف واکسن کرونا لیگ برتر فوتبال ایران گردشگری آموزش و پرورش استان همدان استان همدان کنکور سراسری دانش آموزان دانش آموز همدان نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۷۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از رشد هشت درصدی توسعه متوازن رشته‌ای خبر داد.

ابوالقاسم اکبری، ۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: شاخص توسعه متوازن رشته‌ای استان در سال تحصیلی گذشته ۳۶ درصد بود که به بیش از ۴۴ درصد در سال تحصیلی جاری رسیده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد که درحال حاضر بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان ما در رشته‌های هنرستان‌ها و کار و دانش تحصیل می‌کنند و تلاش می کنیم این عدد به ۵۰‌ درصد برسد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این موضوع اعتقاد دارند که باید در حوزه فنی و هنرستانی سرمایه‌گذاری کنند و به همین دلیل در موضوع اشتغال موفق هستند.

اکبری گفت: رشته های نظری، بیشتر ایجاد علم می‌کنند و شغل کمتری ایجاد می کنند به همین دلیل باید به سمت حضور دانش آموزان در رشته های فنی و مهارتدار کردن آن‌ها حرکت کنیم.

وی در ادامه به کمبود فضای آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران این کمبودها با پیگیری‌ها و تلاش‌های بسیار زیاد، ۷۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ مدرسه دیگر نیز با بیش از ۳۵۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: امسال، ساخت ۱۳ مدرسه جدید در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان به تصویب رسیده و ۱۲۰ کلاس درس در آن‌ها ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین بیان کرد: در آستانه برگزاری امتحانات نهایی هستیم و با توجه به اینکه میزان تاثیر آن‌ها در قبولی دانشگاه افزایش یافته، اهمیت بالایی دارد.

وی با بیان اینکه امسال آزمون‌های نهایی ۵۰ درصد در نتیجه کنکور تاثیر دارد، گفت: امسال در پایه دهم ۷۴۷۳ دانش آموز، یازدهم ۷۷۷۴ و پایه دوازدهم ۸۲۸۴ دانش آموز در آزمون‌های نهایی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: افرادی که می‌خواهند نمرات آزمون‌های نهایی گذشته خود را ترمیم کنند نیز در این امتحانات نهایی شرکت می کنند و به همین دلیل پیش بینی می‌کنیم حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون‌ها حضور داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به تعداد مدارس تک دانش آموز اشاره کرد و افزود: در استان ما ۱۸ مدرسه تک دانش آموزی با یک معلم وجود دارد و ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از پنج دانش آموز دارد و این نشان از توجه وزارت آموزش و پرورش و دولت به گسترش آموزش‌ها و عدالت تربیتی و آموزشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل