Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@17:29:20 GMT

شبکه شاد محلی برای معرفی استارت آپ‌ها می شود

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۳۷۰۴

شبکه شاد محلی برای معرفی استارت آپ‌ها می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در نشست قرارگاه حکمرانی آموزش و پرورش در تربیت فناورانه که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، با تبریک دهه کرامت اظهار کرد: سه هجرت مهم و سرنوشت‌ساز در تاریخ اسلام وجود دارد. اولین آن، هجرت حضرت محمد (ص) از مکه به مدینه بود که اسلام را پایه گذاری کرد و به تبلیغ دین اسلام پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین هجرت، قیام امام حسین (ع) بود که هجرت به کربلا باعث تثبیت دین اسلام شد. سومین آن، هجرت امام رضا (ع) به ایران بود که موجب توسعه و گسترش دین اسلام در ایران و سپس به سراسر جهان شد.

وی افزود: روش‌های مبارزه بنیان‌گذار انقلاب اسلامی نیز برگرفته از سیره حضرت رضا (ع) بود؛ زیرا آن حضرت افرادی را تربیت و سپس به نقاط مختلف اعزام می‌کردند تا آن‌ها علاوه بر تبلیغ دین به ظلم‌ستیزی نیز بپردازند. لذا امام (ره) نیز در دوران مبارزاتی خود افرادی را تربیت و سپس به نقاط مختلف می‌فرستادند تا علاوه بر روشنگری به ظلم‌ستیزی نیز بپردازند. شهید سلیمانی هم با شبکه‌سازی راه امام خمینی (ره) را ادامه داد، لذا گروه‌هایی مانند زینبیان، فاطمیون، حیدریان و… را در کشورهای اسلامی ایجاد کرد.

نوری گفت: نظام تربیتی ما در طول زمان مورد هجمه‌های مختلفی قرارگرفته است که بیشتر این هجمه‌ها، از جانب افرادی بوده که به آموزش دولتی اعتقاد نداشته‌اند و اکنون نیز می‌توان آثار این افراد را در بدنه آموزش و پرورش مشاهده کرد. این افراد همواره سعی در نفی بعد حاکمیتی آموزش و پرورش دارند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه زمینه تعلیم و تربیت فناورانه وجود دارد، اما پیش‌نیاز انجام این کار تقویت بعد حکمرانی آموزش و پرورش است، اظهار کرد: با حرکت آموزش و پرورش، توسعه و پیشرفت ایجاد می‌شود، لذا باید گرانیگاه فعالیت‌های توسعه‌ای در کشور، آموزش و پرورش باشد.

وی بابیان اینکه باید زمینه بروز، ظهور و کشف استعدادهای دانش آموزان شناسایی شود، اظهار کرد: بهترین محتوا برای دانش آموزان، ساده‌ترین آن‌ها است، لذا باید با استفاده از تحقیق و ارتباط بین علوم مختلف بهترین محتوا برای دانش آموزان تهیه و ارائه شود.

وی با تأکید بر استفاده از مدل‌های ترکیبی آموزش، ادامه داد: دوره‌های آموزشی باید برای معلمان ارائه شود و جاذبه این دوره‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که معلمان از دوره‌های آموزشی استقبال کنند. در حوزه فناورانه هم باید با استفاده از شبکه‌سازی، معلمانی در سطح کشوری تربیت و در سطح استانی توزیع شوند و این معلمان، معلمانی در سطوح استانی را تربیت کنند و روش شبکه سازی تا پایین‌ترین سطح ادامه یابد و در این مورد باید از ظرفیت مراکز تربیت‌معلم برای شبکه‌سازی استفاده کرد.

وی بر صدور گواهینامه‌های معتبر برای آموزش‌های ضمن خدمت تأکید و عنوان کرد: باید مربیان متخصصی در حوزه فناوری تربیت شود و با استفاده از ظرفیت نمایشگاه‌ها، پژوهش سرا و مراکز آموزشی، دستاوردهای تربیتی در این حوزه معرفی شود.

عضو کابینه دولت مردمی بر استفاده از ظرفیت‌های شبکه شاد تأکید کرد و گفت: شبکه شاد باید محلی برای معرفی استارت آپ ها باشد و هر فعالیتی در فضای مجازی در این شبکه معرفی شود.

وی در پایان گفت: قرارگاه حکمرانی آموزش‌وپرورش در تربیت فناورانه، مهم‌ترین قرارگاهی است که در آموزش و پرورش داریم، البته نتایج فعالیت‌های این قرارگاه به‌صورت نرم‌افزاری است و برای مشخص شدن نتایج این فعالیت‌ها به زمان احتیاج است.

گفتنی است: توسعه پوشش تحصیلی حداکثر و رفع کاستی‌های در ارائه خدمات پایه مدارس با روش‌های مبتنی بر فناورانه ازجمله راهبردهای قرارگاه حکمرانی آموزش و پرورش در تربیت فناورانه است.

کد خبر 5508592 علی قدمی

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه شاد فناوری اطلاعات یوسف نوری شهرداری تهران شورای شهر تهران سازمان محیط زیست حج تمتع سالروز رحلت امام سازمان حج و زیارت سازمان تامین اجتماعی سازمان هواشناسی شورای شهر سالروز ارتحال امام خمینی عدالت آموزشی ساختمان متروپل قوه قضاییه حفاظت از محیط زیست حکمرانی آموزش تربیت فناورانه آموزش و پرورش شبکه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۳۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان نمونه کردستان معرفی شدند

دبیر ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان کردستان از اعلام اسامی معلمان نمونه استان در بخش کشوری و استانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، منوچهر مخدومی اظهار کرد: با اعلام دبیرخانه برنامه شناسایی معلمان نمونه، «آرمان حسنی»، فرهنگی کردستانی به‌عنوان معلم نمونه کشوری انتخاب و معرفی شد.

وی افزود: آرمان حسنی جزو پرسنل آموزش و پرورش منطقه زیویه است که پیش از این به همراه سه نفر دیگر از معلمان استان برای مرحله کشوری برنامه شناسایی معلمان نمونه سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ معرفی شده بودند.

دبیر ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان کردستان ادامه داد: «مرتضی باقری» از آموزش و پرورش قروه، «سلام منوچهری» از مریوان و همچنین «نسرین حسین‌پناهی» از ناحیه یک سنندج نیز سه فرهنگی دیگری هستند که به‌عنوان معلم نمونه استانی انتخاب شده‌اند.

مخدومی با اشاره به معرفی پنج نفر از همکاران این گروه به مرحله کشوری از انتخاب «بهاره مقصودی» به‌عنوان مدیر نمونه استانی، «بتول احمدی‌تبار» معاون آموزشی نمونه، «مهناز نقالی» مربی پرورشی نمونه، «لیلی قنبری» مشاور نمونه و همچنین «فاطمه گشگی» به‌عنوان مراقب سلامت نمونه و منتخبان برنامه شناسایی معلمان نمونه در گروه کیفیت‌بخشی خبر داد.

وی به ابتکار استان در زمینه انتخاب معلم‌یار برتر نیز پرداخت و گفت: «اسعد رحیمی» از آموزش و پرورش با کسب امتیازات لازم در میان خدمتگزاران استان، به‌عنوان معلم‌یار نمونه استان معرفی شد.

به گزارش ایمنا، برنامه شناسایی معلمان نمونه در گروه معلمان به صورت سامانه‌ای و در گروه کیفیت‌بخشی به صورت ارائه فیزیکی مستندات اجرا شد؛ در آیین متمرکز استانی که روز سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد، از معلمان نمونه تقدیر به عمل می‌آید.

کد خبر 749164

دیگر خبرها

  • معلمان نمونه کردستان معرفی شدند
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است